Motu Pittis a fost o mare lumina

06-08-2007

"Cantautorul Ducu Bertzi afirma ca regretatul Florian Pittis a fost mai mult decat un om, a fost o mare lumina. 

 

'Motu a fost o lumina pentru noi toti. Toti cei care l-am cunoscut si am fost alaturi de el, de-a lungul vietii, am avut o mare sansa fiindca el ne daruia si ne invata permanent cate ceva.

 

Fiecare intalnire cu el era o mare bucurie pentru noi', a declarat, luni, Bertzi, dupa ce a participat la ceremonia religioasa oficiata la Teatrul Bulandra unde se afla sicriul cu trupul neinsufletit al lui Pittis. Ducu Bertzi a spus ca ultimele concerte pe care le-a avut cu Florian Pittis au fost grele, dar ca artistul a insistat sa le duca pana la capat. 'El a vrut sa tina ultimele concerte. Nu ne-am retras. L-am intrebat daca poate si el a raspuns: 'pot'. A urcat pe scena pana la capat. Deci a fost numai vointa lui', a apreciat cantaretul. intrebat care este primul lucru care ii vine in minte atunci cand se gandeste la Pittis, Ducu Bertzi a spus ca sunt atat de multe incat este foarte greu sa rezume in cateva cuvinte atatia ani de colaborare.

 

In plus, Bertzi a mai spus ca una din marile dureri ale lui Pittis a fost aceea de a nu putea participa la concertul din luna iulie, de la Bucuresti, al formatiei britanice Rolling Stones. 'Desi a avut bilet la VIP si astepta sa dea mana cu Mick Jagger, nu a putut sa participe la concert', a afirmat Bertzi.

 

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Florian Pittis a fost depus luni la Sala Izvor a Teatrului Bulandra. Pittis va fi inhumat marti la Cimitirul Belu."

fb
youtube

Abonează-te la newsletter aici: